17 Mayıs 2015 Pazar

İnternet Sitesi Kurun ve Adsense ile Para Kazanın

İnternetten sadece google adsense ile para kazanabilirsiniz. Yıllardır internet sitelerinde vb. söylendiği link tıklayarak, anket okuyarak, mail okuyarak değil.

Dosya paylaşım sitelerine yükleme yaparak belli sayıda indirlen dosyalardan para kazananlar da var ama hem çok düşük bir miktar kazanıyorlar hem de çok uğraştırıcı bir yöntem.

Adsense ile internet sitelerinizden üzerinden internet reklamcılığından para kazanabilirsiniz. İnternet sitelerinizde veya bloglarınızda yayınladığınız reklamlara yapılan tıklamalar başına size ücret ödenir. Hesabınızda biriken parakalar içinde bulunduğunuz ay sonu 100$ tutarını geçtiği zaman ödemeniz diğer ayın son haftası hesabınıza eft şeklinde google’un irlanda ofisi üzerinden gerçekleştirilir.

Düzenleme : Adsese Türkiye artık yerel para birimimiz olan Türk lirasını kullanıyor. Ödme alt limiti artık 200 TL eşiğindedir. Panele girdiğinizde ücretleri artık Türk Lirası cinsinden raporlayacaktır.




https://www.google.com/adsense/?hl=tr

Ben günde yaklaşık olarak 12, 13$ kazanıyorum. Bu kazanç günlük ziyaretçi tıklama sayısı ve reklamın fiyatına göre değişiklik gösterebiliyor.
İçinizde az da olsa ufak bir heyecan veya bir fikir uyanmıştır. Adsense ile internette araştırma yaparak çok sayıda makele bulabilir, bilgi edinebilirsiniz.

Yeni başlayanlar için

Sizde hemen blog tutmaya başlayarak adsense ile para kazanabilirsiniz. Google’un ücretsiz blog servisi olan blogger bu iş için tam biçilmiş kaftan. Yeni başlayan ve internet sitelerinden hiç anlamayanlar için kolay kullanımı, entegre edilmiş adsense ve en güzel tarafı ücretsiz olması. Üstelik blogger üzerinden açtığınız bloğunuzu ileride satın alacağınız bir alanadı (domain) ile de kullanabiliyorsunuz (adimsoyadim.com gibi).

Unutmadan hileli yoldan para kazanma veya yasa dışı sitelerden (film, dizi, mp3, adult ,şiddet, kumar vb.) para kazanmayı amaçlıyorsanız bunu unutun. Google bu tür sitelerden adsense ile reklam yaını yapmanıza ve hileli tıklamalara izin vermez.

Her şey çok basit. İlgi alanınız, istediğiniz bir konu veya mesleğiniz hakkında bir blog açarak makeleye yazmaya başlayın. Sitenizde yayınladığınız reklamlardanpara kazanın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder